Home » Zabava i Zanimljivosti » TO ŠTO JE URADILA ANASTASIJI… Prijatelj Cece Ražnatović žestoko ISPROZIVAO Lunu Đogani! (VIDEO)

TO ŠTO JE URADILA ANASTASIJI… Prijatelj Cece Ražnatović žestoko ISPROZIVAO Lunu Đogani! (VIDEO)

Stevan Radivojević, poznati beogradski frizer koji, kako kaže, sebe smatra članom porodice Ražnatović, prokomentarisao je događanja u “Zadruzi”. Konkretno, osvrnuo se na Lunu Đogani i sve što je govorila o svojoj bišvoj najboljoj drugarici, Anastasiji Ražnatović.

Što se tiče Lune, ja se iskreno nadam da će joj jednog dana biti žao za sve što je uradila Anastasiji. Da je to jako nekulturno, ona je živela u toj porodici mnogo godina. Nadam se da će bar uputiti reč izvinjenja – rekao je Radivojević.

Podsetimo, Luna je više puta govorila o njenom odnosu sa Anastasijom i iznosila stvari o Cecinoj ćerki koje ona verovatno ne bi želela da budu pominjane u rijalitiju. Između ostalog, optužila je Anastasiju da je ona kriva za krah njihovog prijateljstva, jer je potpala pod uticaj Maše Terzić, koja je bila devojka Anastasijinog brata Veljka Ražnatović. Maša je, po Luninoj priči, bila ljubomorna na nju, i plašila se da će joj oteti Veljka. Inače, Anastasija je bila u vezi sa Mašinim bratom Kostadinom, pa je to navodno dodatno zakomplikovalo stvar.

On je car.😂😂😂 @stevansrules @raznatovicanastasija

A post shared by Queen K 👑 (@queen___k.k) on