Home » Zabava i Zanimljivosti » Devedesetih su je svi OBOŽAVALI, a Ivana je mnoge šokirala: “Bila sam S3KS MAŠINA, ništa ispod pet puta na dan”

Devedesetih su je svi OBOŽAVALI, a Ivana je mnoge šokirala: “Bila sam S3KS MAŠINA, ništa ispod pet puta na dan”

Hrvatska pevačica je bila je jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih dama koje su devedesetih žarile i palile na prostoru bivše Jugoslavije. U pitanju je Ivana Banfić.

Mnogi su pored pesama uživali i u njenom uvek atraktivnom izgledu, a privlačila je pažnju gde god da se pojavi. Ivana Banfić je svojevremeno tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji kakva je pre bila u krevetu.

 

Na pitanje slušaoca da li je zaista bila tako seksualna ili je to bio samo deo imidža, Banfićeva je šokirala sve odgovorom:

– Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan – rekla je i dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.

 

Gepostet von Ivana Banfić I Bee am Mittwoch, 12. Dezember 2012

 

Inače, Ivana već nekoliko godina nije u javnosti, a taj period iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja i završila studije za intergrativnog terapeuta.

– Odlično se snalazim u oba posla. Imam to zadovoljstvo da vidim koju muziku slušaju danas deca i u kom smeru se razvijaju. U prilog tome govori činjenica da vidim šta slušaju deca od treće do 14. godine. Mogu reći da svi mnogo više vole da slušaju stranu muziku – izjavila je hrvatska pevačica.