Home » Zabava i Zanimljivosti » ISPOVEST: Milan je bio opako dobar ljubavnik, ali imao je UŽA*NU tajnu…

ISPOVEST: Milan je bio opako dobar ljubavnik, ali imao je UŽA*NU tajnu…

Nisam mogla da pređem preko toga.
Postoje muškarci koji kao da su stvoreni za vas, u seksualnom smislu. Oni jednostavno znaju da pogode sve prave tačke. Takav je bio Milan, momak kojeg sam srela na četvrtoj godini fakulteta. Iako vrlo iskusna, takvu energiju u krevetu jedva da sam mogla da ispratim.

Naš seks je trajao satima, a ja sam kao luda ispuštala krike i dahtala pri svakom “udarcu” njegovog penisa sasvim solidne veličine. I da, njegov glavić! Na prvi pogled, delovao je dva puta šire od ostatka njegovog falusa. Mislim da iskusnim ženama koje se dobro razumeju u muške alatke ne treba da objašnjavam koliko sam pogled na tako nešto uzbuđuje.

Posle šest meseci neviđenog seksa i jahanja Milanovog fantastičnog uda, nešto mi je ipak prilično smetalo. Njegov poriv da uvek nosi čarape tokom seksa. Bar 20 puta sam mu rekla da ih skine, jer se zbog toga ponekad osećam kao glumica u jeftinom porno filmu, ali on nije želeo. Nalazio je izgovore tipa ima problem sa hladnim nogama, da se oseća sigurnije u krevetu kada ih nosi (?), da je u vojsci navukao atletsko stopalo i tome slično. Međutim, radoznalo žensko, nisam imala mira. Jedno veče smo se baš napili na nekoj žurci, a onda naravno završili u krevetu kod njega. Kada je zaspao i zahrkao, prišla sam mu i skinula čarape.

Na moj užas, primetila sam da na levoj nozi je imao šest prstiju! Mogla sam da pretpostavim da je neka gadost bila u pitanju. Vratila sam mu onako obeznanjenom čarape na noge i legla da spavam.

Izdržala sam još dve nedelje, a onda sam ga šutnula. Samo mi je taj prst bio u glavi. Znam da je patio, i ja isto, možda i više od njega. Bila sam mlada, glupa i površna.

Nikad mu nisam rekla da znam njegovu užasnu tajnu i da sam ga zbog toga ostavila.