Home » Zabava i Zanimljivosti » SETNA ISPOVEST: Dala sam mu nevinost, a on je ispao neviđeno ĐUBRE

SETNA ISPOVEST: Dala sam mu nevinost, a on je ispao neviđeno ĐUBRE

Zašto se nežnost pretvara u zlobu?
Kada imaš 18 godina i dobro izgledaš, imaš i mnogo ponuda od vršnjaka u smislu seksa. Ja sam želela da to bude posebno i mislim da se nisam razlikovala od mojih vršnjakinja što se toga tiče. Zato sam bila oduševljena kada me je preko drugarice “slobodnijih shvatanja” kontaktirao jedan čovek od 34 godine. Previše? Pa, meni nije bilo, jer sam bila vrlo zrela za svoje godine.

Posle prvog sastanka u jednom restoranu, vrlo sam otvoreno rekla šta želim, jer mi se puno svideo, bio je šarmantan i duhovit. Odveo me je u hotelsku sobu i skinuo me je. Preda mnom se obnažio i iz njegovih gaća iskočio je nabrekli penis.

– Upoznajte se – rekao je, pa sam ga uhvatila sa obe ruke. Nisam odolela, i stavila sam ga u usta. To je izazvalo lavinu strasti u mojoj glavi. Posle toga me je nežno podigao u naručje a zatim spustio na krevet i ušao u mene. Trenutak bola zamenio je okean užitka. Vodili smo ljubav. Trajalo je dugo i bilo je prelepo.

Zaljubila sam se. Nije me bilo briga što je oženjen i što ima dvoje dece. Bila bih mu ljubavnica i ne bih tražila ništa. Ali, već sutradan, kada sam mu poslala poruku, nije odgovarao. Posle desete poruke, pozvao me je i rekao:

– Častio sam te. Kuš, devojčice – rekao je i posle toga se više nije javljao.

Da, ispao je neviđeno đubre. Ali opet, uveo me nežno i strasno u svet odraslih, i uvek ću mu biti zahvalna na tome. Njegova supruga nikad nije saznala. A i zašto bi?