Home » Zabava i Zanimljivosti » SVI TREBAJU ZNATI: Kako pružiti ženi MOĆAN 0rgazam za samo minutu (VIDEO)

SVI TREBAJU ZNATI: Kako pružiti ženi MOĆAN 0rgazam za samo minutu (VIDEO)

Nije nikakva tajna da je klitoris ključ za ženski orgazam. Zato se većina muškaraca uputi baš tamo u pokušaju da svojoj partnerki omogući da doživi vrhunac. Ali postoji moćan trik da duplirate njeno zadovoljstvo, i uz to maksimalno smanjite vreme koje je potrebno da dođe do orgazma.

Jednom kada naučite koje su njene senzualne vruće tačke (iza ušiju, iza vrata, unutrašnje butine), nežno je stimulišite na jednom od ovih područja dok u isto vreme dodirujete njen klitoris. Koristite ovu tehniku sa dužnom pažnjom: njeno uzbuđenje će brzo eskalirati i nećete moći da je “ohladite”, čak i ako to budete želeli.

Ali, to je samo zagrevanje.

Kombinacija klitoralne i stimulacije G tačke
Naučite kako reaguje i šta joj je potrebno da bi doživela vrhunac. Pronađite njen klitoris i trljajte ga na način koji ona voli. Ovo se otkriva tako što posmatrate njene reakcije. Stavite šaku preko njene i pitajte je da vam pokaže kako ona to radi – ovo je proverena kombinacija.

Jednom kada je dovoljno vlažna, ubacite svoj kažiprst ili sredni prst (ako može, oba) i stimulišite njenu G tačku, koja se obično nalazi oko 5 santimetara unutar vagine na prednjem delu i podseća na malo, mesnato brdašce.

Spora, a zatim sve brža stimulacija ova dva ekstremno osetljiva područja istovremeno može dovesti do eksplozivnog, prskajućeg orgazma koji će učiniti da traži još.