Home » Zabava i Zanimljivosti » ZAR NA NJENE OČI? David PIPKAO Lunu… Pao i POLJUBAC? Aleks će IZGORETI od muke kad sazna! (VIDEO)

ZAR NA NJENE OČI? David PIPKAO Lunu… Pao i POLJUBAC? Aleks će IZGORETI od muke kad sazna! (VIDEO)

Nevaljali.
Bela Kuća je više puta bila ne samo dom za zadrugare, nego i mesto ispod čijeg “krova” su se rodile mnoge ljubavi ali su brojne i “pukle”. Iako su više puta negirali da među njima postoji nešto više od prijateljstva, Luna Đogani i David Dragojević su definitivno jedna od “skandal priča” koje privlače pažnju šta god da urade.

S obzirom na to da njih dvoje imaju blizak odnos i da su mnogi komentarisali da između Đoganijeve i Dragojevića postoje i emocije koje premašuju one prijateljske nije ni čudo što svakodnevno daju povoda da se o njima stekne takav utisak.

Naime, u toku današnjeg dana dok su sedeli u dnevnoj sobi, David je uprkos činjenici da je sedeo pored svoje devojke Aleksandre Subotić, pipkao Đoganijevu po nozi, poslao poljubac i uputio nežan kompliment.

– Oko moje lepo. – rekao je David i time šokirao gledaoce koji su i pre ovoga tvrdili da on gaji simpatije prema blogerki.

David je davao savete Luni, govoreći joj da se ne peca ni na kakve provokacije, i da mu je neizmerno drago što se oni (kao trojka) druže.

– Nisi svesna koliko je meni drago što moja pufna ima sa kim da popriča i da je neko razume. – rekao je Dragojević i odmah krenuo da ljubi Aleksandru iako je minut pre toga pipkao Đoganijevu po nogama.